top of page

Dierenoppas

Hoewel mijn bedrijfsnaam anders doet vermoeden, ben ik ook beschikbaar als dierenoppas. Ik ben een enorme dierenliefhebber en heb daarom ook tijd voor jouw kat, konijn, cavia, vogel of ander huisdier!

Ga je op vakantie, een weekend weg of moet je weg voor je werk? Dan is het fijn als er iemand voor je huisdier zorgt.

 

Voordat ik in die periode langskom voor je huisdier, plannen we eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Op deze manier kunnen jij en de dieren mij leren kennen en ik jullie. We bespreken eventueel het karakter van je dier, gewoonten en eventuele bijzonderheden. Zoals medicatie geven (ik heb onder andere ervaring met het prikken van insuline bij katten). Ook wil ik graag weten wat jouw wensen zijn, denk aan hoeveel eten ik mag geven en waar dat staat, of er kattenbakken verschoond moeten worden, of de post verzameld moet worden en of er vuilnisbakken aan de weg moeten worden gezet.

Bovendien maken we duidelijke afspraken wanneer ik langs kom, welke dagen en tijden (dit is vaak vooraf al besproken via de mail of telefoongesprek).

 

Tijdens de oppasperiode is het prettig als er een briefje (of appje) klaarligt, waar alles nog een keer op staat, zodat ik het nog eens kan doorlezen en controleren.

Een bezoek duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten, afhankelijk van de diersoort, hoeveel er moet gebeuren en hoeveel aandacht het dier nodig heeft. Voor wie dat prettig vindt, is het ook mogelijk dat ik 2 keer op een dag langskom.

Af en toe maak ik foto’s van de dieren die ik via Whatsapp kan sturen om te laten weten hoe het thuis gaat, zodat je met een fijn gevoel weg bent!

Ik kan geen dieren bij mij thuis opvangen, het verzorgen van de dieren vindt dus altijd plaats op locatie/bij jou thuis.

bottom of page