top of page
Eigenaresse met hond

Over mij

Eigenaresse met hond

Mijn naam is Lindi Hartman, geboren in januari 1998 en wonend in Heelsum. Honden zijn altijd al mijn passie geweest, hoewel ik, als kind, liever op een afstandje naar ze keek. Voor mijn verjaardag kreeg ik een keer een hondenencyclopedie, daar heb ik uren in gekeken en gelezen. Daardoor was mijn rassenkennis al breder dan die van een gemiddelde volwassene.

Toen ik in november 2013 mijn eigen hond, Nola, kreeg, leerde ik de hondentaal een beetje kennen. Toen begon ik honden óók van dichtbij leuk te vinden!

Nola is een hondje uit Roemenië, ze is daar helaas heel slecht behandeld, op röntgenfoto's is te zien dat ze is beschoten. Ze is door een stichting naar Nederland gehaald, kwam in een soort opvang en daar hebben wij haar uitgekozen en opgehaald.

Ze was in het begin erg bang, ze durfde bijvoorbeeld niet over gras te lopen, we moesten haar over drempels heen tillen en ze wilde weg als er een andere hond aan kwam.

Met veel liefde en heel veel geduld, zijn we al een heel eind met haar gekomen. Inmiddels is ze dol op (los) wandelen en ook het contact met andere honden gaat goed, al kijkt ze eerst meestal wel de "kat" (eh.. hond!) uit de boom.

Na de middelbare school wilde ik meer leren over honden, om daar vervolgens mijn werk van te maken. Het leek me erg leuk om honden op te leiden tot hulphond. Daarom ben ik begonnen met een opleiding tot Kynologisch Instructeur. Tijdens deze opleiding kwam ik erachter dat ik tóch geen instructeur wilde worden, ik wilde voornamelijk met honden werken.

Via hondenoppas.nl kreeg ik een berichtje van een kennis, met de vraag of ik op haar pup kon passen. Al snel kreeg ik meer aanvragen, om op te passen of voor individuele wandelingen.

Dat was het begin van hondenuitlaatservice Tijd voor de hond. Ik heb ongeveer 2 jaar individuele wandelingen aangeboden.

Na de opleiding Gediplomeerd Hondenuitlaatservice, heb ik anderhalf jaar groepswandelingen aangeboden. Maar vanaf augustus 2020 weer alleen individuele wandelingen, omdat ik de voltijd HBO-opleiding Diergezondheid & Management heb gedaan.

Diploma's/certificaten

Klik op de foto's voor een vergroting

Diploma
Diploma
Diploma
Diploma
Diploma
Diploma
Diploma
Diploma
Diploma
Diploma
Diploma
Certificaat Puppymassage
bottom of page