2021-03-10 13.33.26.jpg

Werkwijze

Kennismaking

Als je interesse hebt, kun je contact met mij opnemen. We maken dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Op deze manier kan ik jou en de hond(en) leren kennen.

We bespreken onder andere het karakter van de hond, gewoonten en eventuele bijzonderheden. Ook wil ik graag weten wat jouw wensen zijn, denk aan eten/lekkers na de wandeling en waar ik de hond laat als deze erg vies is geworden.

Als je het prettig vindt, kunnen we samen een klein rondje (max. 15 minuten) buiten wandelen. Geef dit wel even van tevoren aan, zodat ik daar rekening mee kan houden qua tijd!

Individuele wandeling

Ben je ook zo dol op je hond, maar lukt het je niet altijd om hem of haar uit te laten? Of is jouw hond nog jong, al wat ouder of niet zo sociaal met andere honden? Dan kan een individuele wandeling uitkomst bieden.

Tijdens deze wandeling loop ik alleen met jouw hond, in zijn eigen omgeving. De hond hoeft dus niet mee in de auto en hij/zij krijgt voldoende aandacht.

Tegen meerprijs is het ook mogelijk dat de hond wel met mij mee in de auto gaat, zodat we in het bos of op de heide kunnen wandelen.

We kijken naar wat de hond kan en wil, en passen onze wandeling daarop aan. Is jouw hond een echte snuffelaar? Of loopt hij/zij liever door? Loopt hij/zij graag los en houdt hij/zij van spelen met andere honden? Of liever veilig aan de lijn? Alles is mogelijk!

Een eenmalige wandeling behoort ook tot de mogelijkheden!

 

Zie Agenda voor de beschikbaarheid.

2021-06-05 15.44_edited.png
2021-08-26 10.31.17.jpg

Overige dierenverzorging

Naast de hondenuitlaatservice en -oppasservice, ben ik ook beschikbaar als oppas voor katten, konijnen of knaagdieren.

Ben je op zoek naar een oppas voor een ander huisdier? Stuur gerust een berichtje, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Katten

Tijdens een standaardbezoek krijgt je kat vers eten en water, kan de kattenbak worden leeggeschept en wordt er gespeeld en/of geknuffeld.

Het is ook mogelijk dat ik meerdere keren per dag langs kom om te kijken hoe het met de kat gaat. Tijdens of na mijn bezoek krijg je, indien gewenst, af en toe een update via Whatsapp.

2021-08-05 19.35.36.jpg
2021-08-23 10.56_edited.jpg

Konijnen en knaagdieren

Tijdens een standaardbezoek krijgt je konijn of knaagdier vers eten en water. Er wordt eventueel ook gespeeld en/of geknuffeld.

Tegen meerprijs is het mogelijk dat het hok/verblijf wordt schoonmaakt. Hierover maken we van tevoren duidelijke afspraken.

Indien gewenst krijg je, tijdens of na mijn bezoek, af en toe een update via Whatsapp.